Alla inlägg under maj 2008

Av Sofi - 11 maj 2008 12:12

Och eftersom jag nu har en fungerande dator så kommer så här bilder på Himmla, nu 7 veckor dräktig.

Här står hon då uppställd på tomten, hon är ju inte den mest samarbetsvilliga hunden när det gäller fotografering.

Trött och utslagen inne på vardagsrumms golvet efter en förmiddag ute i solen på tomten.

Av Sofi - 10 maj 2008 16:04

Jag har en fungerande dator igen, fast det är ju inte den gamla förståss, jag fick fara iväg idag och inhandla en ny liten bärbar sak istället. Men iallafall.


Nu ska jag ut och grilla och vara social med grannarna.

Av Sofi - 7 maj 2008 12:50

Idag så har jag på förmiddagen farit lite fram och tillbaka och hit och dit. Började dagen med att följa pojkarna till skolan och seda gå hem igen. Liten paus och sedan skjutsa Lovisa till stan där dom idag har film/bio dag, de ska se på film både för och eftermiddag. Sedan fortsatte Liam och jag till Vingåker där vi gjorde ett litet snabb besök och hälsade på förskolan jag gjorde min VFU på, lämnade även en sak som jag glömde sitsta dagen jag var där, Liam tyckte det var jobbigt med alla barnen som kände hans mamma och var tyst och lite sur, men det gick över så fort vi stängde dörren efter oss och gick till bilen.

Åkte hem och på vägen hem svängde vi förbi Liams egna dagis och lämnade in schemat för nästa period, lika bra att göra det när jag kommer ihåg, imorgon hade jag säkert glömt bort det.


Handlade och sedan svängde vi förbi mamma för att prata lite och hälsa på lilla hundvalpen hon har köp, en liten liten sak som heter Rico och är av rasen Lhasa apso.


Liam och jag har nu ätit lunch och tagit oss in till farmor & farfar för att datorisera oss lite, våran dator mår fortfarande inget bra, hoppas på att vi löser det snart, behöver den för mina skolarbeten och det börjar ju bli dags att skriva EXA arbeten igen snart.


Kan tala om att Himmla mår bara bra, hon växer och blir rundare för varje dag som går, det är numera mycket stånk och stön när hon ska lägga sig någonstans, antar att hon har svårt att hitta en bekväm ställning att ligga och sova i.

Av Sofi - 4 maj 2008 13:49

Totalt kan man kanske säga. Har fått något virus eller liknande på våran dator så den vill inte fungera, har försökt med allt jag kommer på och har nu gett upp. Ringde svågern och han ska nu försöka hjälpa mig, men det är ju liksom inte gjort i en handvändning utan kan ta ett tag. Man kan bara säga tack snälla P för att du vill hjälpa mig.


Och tur att jag bor granne med svärmor & svärfar och har nära till att låna dator, men vill man få tag på mig så är ju lättaste sättet just nu att lyfta på luren och ringa för mailen är inte säkert att jag hinner kolla varje dag.


Nåväl, annars så är det ju tenta skrivning imorgon, kommer ju gå JÄTTE bra. Nä uppriktigt sagt så tror jag inte det då jag inte alls kännt mig motiverad att plugga, har dock gjort tappra försök men de känns ganska så fjuttiga.


Jo just det, var ju på hundkurs med Anouk idag, gick jätte bra. Provade på agility hinder och det gillade hon skarpt, men hon är lite för ivrig att komma över dom, men hon provade allt med intresser och iver. Som avslut idag körde vi inkallning och det gick bra, har lina på henne då jag misstänker att inta alla uppskattar en lösspringande speedad faraohund.


Har även tagit v.6 kort på Himmla men dom får ni vänta med att se tills våran dator mår bra igen.

Av Sofi - 2 maj 2008 19:34

Idag har dagen bestått av läsning och åter läsning, har ju en tenta på måndag och tanken är att jag ska klara den, men sjutton vet hur det ska gå till.


När jag inte läst har jag pratat lite med Michelle i telefon och jag håller även på att uppdatera marsvinssidan, det fattas rejält med bilder. Jag har även lagt in info om varför jag inte kommer att dyka upp på några utställningar under sommaren. Känner att det blir lite ont om tid när valparna kommer, jag vill kunna vara hemma så mycket som möjligt med dom och Johan jobbar större delen av valptiden, han får nog semester lagom som dom ska flytta.


Imorgon är det som sagt stora fotodagen, Himmla ska också fotograferas, hon har lagt ut yttligare, ser lagom rund och go ut nu.


Näpp, nu är det mysdax med Max.

Ovido - Quiz & Flashcards