Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Sofi - 7 maj 2008 12:50

Idag så har jag på förmiddagen farit lite fram och tillbaka och hit och dit. Började dagen med att följa pojkarna till skolan och seda gå hem igen. Liten paus och sedan skjutsa Lovisa till stan där dom idag har film/bio dag, de ska se på film både för och eftermiddag. Sedan fortsatte Liam och jag till Vingåker där vi gjorde ett litet snabb besök och hälsade på förskolan jag gjorde min VFU på, lämnade även en sak som jag glömde sitsta dagen jag var där, Liam tyckte det var jobbigt med alla barnen som kände hans mamma och var tyst och lite sur, men det gick över så fort vi stängde dörren efter oss och gick till bilen.

Åkte hem och på vägen hem svängde vi förbi Liams egna dagis och lämnade in schemat för nästa period, lika bra att göra det när jag kommer ihåg, imorgon hade jag säkert glömt bort det.


Handlade och sedan svängde vi förbi mamma för att prata lite och hälsa på lilla hundvalpen hon har köp, en liten liten sak som heter Rico och är av rasen Lhasa apso.


Liam och jag har nu ätit lunch och tagit oss in till farmor & farfar för att datorisera oss lite, våran dator mår fortfarande inget bra, hoppas på att vi löser det snart, behöver den för mina skolarbeten och det börjar ju bli dags att skriva EXA arbeten igen snart.


Kan tala om att Himmla mår bara bra, hon växer och blir rundare för varje dag som går, det är numera mycket stånk och stön när hon ska lägga sig någonstans, antar att hon har svårt att hitta en bekväm ställning att ligga och sova i.

Ovido - Quiz & Flashcards