Alla inlägg den 20 maj 2008

Av Sofi - 20 maj 2008 16:40

Med ett rätt skapligt gott humör trots allt.


Fick en heldel bra saker inhandlat på förmiddagen, bla, en dörrmatta, cykelhjälm (till mig själv) hundbajspåsar, skateboard till Liam (hett efterlängtad) och presenter till Johan.


När jag kom hem så hade han precis vaknat och fick sina presenter av barnen när Patric och Max kom hem från skolan. Av mig fick han bla. en t-shirt med vårat kennelnamn på ryggen och en bild på Himmla på framsidan, så fin så.


Enda främmandet idag var Johans mamma, pappa och G, alla andra jobbar och står i under dagtid så dom får komma i helgen om det är fint väder så vi kan sitta ute, vill inte ha en massa främmande när det är så nära för Himmla att valpa.


Max hade sin kompis E här idag igen, fungerar jätte bra med den pojken här, de kommer bra överens och det är inget tjat och bråk. Även hundarna tycks gilla honom för de tar besöken med ro och ligger mest och sover.


Nä, nu ska jag ta och ringa Michelle, hon ville visst nåt förut.

Av Sofi - 20 maj 2008 07:01

Jösses säger jag bara. Har inte sovit många minuter i natt inte, Liam har haft ont i örat till och från och lagom som jag slummrat till så har han vaknat och varit ledsen, så jag har legat och slötittat på film hela natten.


Och när inte Liam har gråtit så har Himmla mått illa, en gång fick jag kliva upp och torka hundkräks, inte så jätte spännande direkt.


Vad kan man annars säga, jo i övrigt så var natten lugnt :) huset står kvar och alla andra i familjen verkar pigga och glada och det är ju bra, för själv så är jag kräk trött och på dåligt humör idag och det bästa vore om jag höll mig borta från folk och fä. Fast det blir nog inte så eftersom Johan fyller år idag, för hans skull hoppas jag att jag blir lite positivare till sinnet.


När barnen gått till skolan och Liam vaknar (ja, nu sover han minsann) så ska jag in till stan och spendera lite lite pengar på present till Johan, lite sent ute, men det är som vanligt. 


Näpp, bara att dricka kaffe och äta lite frukost och se om man kan bli lite piggelin.

Ovido - Quiz & Flashcards