Alla inlägg den 10 mars 2008

Av Sofi - 10 mars 2008 16:52

En väldigt trevlig dag. Blev väl mottagen på morgonen av både personal och barn och har fått vara med i allt som gjorts på förskolan. Barnen som jag har haft runt omkring mej idag har varit i huvudsak 4-5 åringar men även 1-4 åringar har varit med, då de samarbetar mycket med varandra mellan avdelningarna. Men jag är bra trött i huvudet nu och längtar tills jag får gå och lägga mig, det är jobbigare än man kan tro att ha de små liven omkring sig en heldag, men otroligt roligt har det varit.


Nu när jag kommit hem så har jag fixat och ringt till Sveland, försäkringsbolaget för hundarna, behövde kolla så att Himmla var rätt försäkrad (och det var hon redan) och Anouks försäkring skulle ändras då hon nu är kastrerad.


Anouk har nu blivit otroligt pigg, man ser hur det riktigt kryper i kroppen på henne för hon vill inget annat just nu är bara springa och leka, men tratten är ivägen. Och hon tycker att det är jobbigt att inte kunna klia sig som hon brukar tex. bakom öronen, hon blir så frustrerad. Stackare.


Nu ska jag ta och umgås lite med mina egna barn innan det är sängdax för både stora och små.

Ovido - Quiz & Flashcards