Alla inlägg den 24 mars 2008

Av Sofi - 24 mars 2008 17:14

Eller kanske inte.


Har nu åkt klart till Oxelösund för parning av Himmla och vi känner oss nöjda med dom parningar vi fått till, idag var Himmla aningen tjurig och tvär mot hanen Camos (SUCH Siphra´s Unknown Soldier), så vi kände att nu fick det vara nog. Ja, och vad kan man då säga om Camos mer än att han är en gentleman till hund och otroligt vacker, trevlig och charmig. Bilder finns att se på Kennel Kelamizas hemsida. Vill även passa på att tacka Camos husse B för trevliga dagar med massor av prat, kaffe och annat gott, och givetvis Himmlas uppfödare A-K för all hjälp, trevligt sällskap och mängder av goda råd, KRAM på dej.


På väg hem idag så åkte vi "förbi" Eskilstuna för där hade polisen hittat bilen, den var enligt dom lite knölig på höger sida och även fram. När vi kom fram till bilen så var inte polisens beskrivning riktigt rätt, bilen var mycket knölig på höger sida och rätt knölig även fram, höger sida var intryckt pga att dom har kört rakt in i den med en annan bil, misstänker att det är en vinröd ford som dom har använt till det, vi hittade nämligen rester av den forden bredvid våran bil. Hur som helst så lyckades Johan starta bilen, utan nyckel, ni kan säker gissa er till hur det gick till. Hem kom vi och nu står skrot högen här hemma. Själva så tänker vi köpa annan bil då det inte är mycket att göra med den här.


Nu ska jag ta tag i mitt skolarbete igen, det har legat lite nere då vi åkt med Himmla fram och tillbaka, men nu finns det inget annat val än att jobba på. Imorgon har vi sammanfattning av kursen vi läst och genomgång av arbetet med EXA 3 i skolan så nu är det bara att sätta fart. Allt ska vara klart för inlämning nästa måndag innan kl 9.00



Ovido - Quiz & Flashcards