Alla inlägg den 17 mars 2008

Av Sofi - 17 mars 2008 17:58

Jaha, så var det dax för föreläsning igen, en intressant sådan. Efter den så bar de av till djurspecialisten för inköp av kattmat och lite påskgodis till hundarna.


Hem och hämta Liam på dagis och slänga i mig lite lunch för att sedan fara iväg och lämna Liam hos hans faster M och själv åka in till Katrineholm. Där gjorde jag ett besök hos LantGården och köpte mat till marsvinen och sen vidare till Lidl och handlade vitkål och lite annat. Sen var det dax för samtal med Lovisas lärare, utvärdering av Lovisas skolarbete samt samtal om vad som kan göras bättre.


Hem, lasta ur bilen och går in, inser då att jag glömt hämta Liam. Ut i bilen igen och iväg, hem igen och då har Johan kommit hem. Bara att fixa mat och äta och nu sitter jag här, mätt och trött.


Vad säger man......endel dagar är det mycket som ska göras.


Jo just det, en lite rapport om hur det är med Anouk kanske skulle vara intressant. Hon mår utmärkt, livet utan tratt är underbart, såret har läkt fint, dock är sårkanten lite ojämn då hon inte var helt lugn under läkningsprocessen. Imorgonbitti är det sista antibiotika pillret som tas, skönt. Livet för Anouk återgår nu till det normala, nu ska vi bara ta det lugnt och sedan när tiden är mogen ska hon få börja träna lite smått.

Ovido - Quiz & Flashcards