Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Sofi - 6 mars 2008 17:37

Det märks att skolveckan snart är slut, barnen är jätte trötta och Liam bryter ihop för minsta lilla ikväll, han har varit på dagis nästan hela dagen och det märks på hans humör, JISSES!!!! säger jag bara.


Idag så åkte jag buss in till skolan, det är verkligen inte min grej, blir skapligt åksjuk och det är inte alls spännande när man ska vara pigg och social när man kommer fram.

Idag så var vi först hemma hos en studiekamrat och tittade igenom våra videoinspelade föredrag vi hade för några veckor sedan. Det var ju spännande och sådär lagom hemskt att se sig själv i TV-rutan. På eftermiddagen gick vi igenom vad vi ska göra nästa vecka på VFU:n, det är en heldel uppgifter vi har, eller rättare sagt vi ska observera och reflektera över verksamheten. Kul ska det bli iallafall.


Mamma kom och hämtade mig efter skolan och det var bara att åka hem för att hämta barnen hos farmor och farfar eftesom Johan redan åkt och jobbat. När jag kom hem så låg Himmla och Anouk och sov, dem hade nog inte märkt att de var själva utan tyckte nog att det bara var skönt att få sova i lugn och ro i en timme.


Anouk har förresten varit jätte lugn i natt, hon pep ingenting, inte vad jag hörde iallafall och hon ligger ju ändå i samma säng som mej. Tittade på hur hur stygnen på magen såg ut i morse och det såg jätte fint ut.


Nu ska jag sätta mig och göra lite pappersarbete med marsvinen, regga lite djur, sen är det dax att lägga baren och göra kväll. Och nej det har inte kommit några nya bäbisar hos marsvinen, E som står på tur att föda kniper som sjutton och jag och hennes uppfödare väntar med spänning på kullen.

Ovido - Quiz & Flashcards