Alla inlägg den 8 mars 2008

Av Sofi - 8 mars 2008 18:11

Hållit på med hemsidan idag, hundarnas, det har gått sisådär, har en domän som jag inte fått att fungera och ladda upp sidan på. Det blev en tillfällig lösning genom att lägga kennelsidan via länk från marsvinssidan. SUCK!!!!

Men tro det eller ej, nu när vi satt och åt mat så kom jag på vad felet var, lösenordet, jag hade skrivit in fel lösenord, men det fixar jag till imorgon, nu är jag alldeles för mätt och slö för att orka med, och risken för att det blir fel igen är överhängande.


Kan meddela att Anouk har visat en heldel pigghetstecken idag, hon tigger mat, sallad och annat som är gott, skäller när någon kommer in genom dörren, det är ett gott tecken. Hon har även fått i sig sin antibiotika utan problem och hela sin portion med mat.

Himmla är även hon hungrig, hon har bytt foder, hon gillade det nya skarp och slukade det glupskt. Annars så känns det som om jag mest ligger och myser och kramas med hundarna i sängen med studielitteraturen under näsan.


Johan kom hem på eftermiddagen med pratglada pojkar som ville berätta allt dom gjort i badhuset. Liam hade givetvis åkt vattenrutschkanan och gillade det.

Av Sofi - 8 mars 2008 13:09

Igår blev det en tur till veterinären igen. Anouk hade fått feber, blivit svullen och såret vätskade sig, lillan mådde inte alls så bra. Väl hos veterinären så var hon öppen och nyfiken och pussade glatt igenkännande på personalen. Vid närmare titt på magen så såg vi att hon hade en infektion och veterinären tömde på lite var och sedan fick Anouk en antibiotika spruta, sen var vi klara. Fick med ett recept på antibiotikatabletter som vi hämtade ut på vägen hem.


Idag så verkar Anouk piggare, hoppas att det håller i sig och att det går åt rätt håll med henne nu, vi saknar den pigga och glada Anouk.


Igår så såg jag att Himmla börjat löpa, nu är det till att räkna dagar och hålla koll på när det blir höglöp eftersom vi ska para Himmla då.


Idag har jag och hundarna det riktigt lugnt, Johan och grabbarna är till Vingåker o badar. SKÖNT.

Ovido - Quiz & Flashcards