Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Sofi - 2 mars 2008 16:02

Här har vi tagit det lugnt i dag. Vi trodde att magsjukan hade gått över och Max och Patric hade klarat sig, tji fick vi. Igår kväll så var det Max tur och nu på morgonen har Patric insjuknat, tack och lov verkar det vara snabbt avklarat för Max är redan igång och pigg igen.


Morgonen tillbringades i sängen, tittandes på Vasaloppet, Himmla och Anouk passade på att smyga upp och bädda ner sig under våra täcken och Jönsson la sig ovanpå magen på mig och sen sov hela högen med djur, själva höll vi på att svettas ihjäl. Men mysig var det.


Har tvättat Anouk ordentligt inför imorgon, så nu är hon så ren och fin som hon bara kan bli. Lite marsvinsburar har blivit städade. Har nog glömt att tala om att det kommit en kull med aby bäbisar, dom var tre från början men en var lite svag och somnade in igår, kvar är en hona och en hane, skit söta förståss.


Har nog även glömt att skriva att jag sålde min bil i veckan, så nu har vi bara lilla bilen kvar, men den är billigare i både bensin/skatt och försäkring och det är så det får bli nu medans jag studerar, och det räcker faktiskt med en bil eftesom Johan inte har några resor till och från jobbet.


Imorgon är det föreläsning i Västerås och innan det så ska jag lämna Anouk hos veterinären. Kommer även att ha Max med mig då han inte ska till skolan pga magsjukan, men honom lämnar jag hos snälla Michelle under föreläsningen.

Ovido - Quiz & Flashcards