Alla inlägg den 31 juli 2008

Av Sofi - 31 juli 2008 18:42

Jo, idag också, ska grilla med Johans syster S och hennes man P, sitta och ljuga lite, antar att det kan bli sent, brukar kunna bli det. Tur att vi har nära hem så barnen kan gå och lägga sig om dom tröttnar på oss, eller om de går hem och spelar PS2, inte omöjligt det heller.


Idag har jag läst (ovanligt eller hur), liggandes i solen på gräset. Även om jag ibland klagar på värmen så är det den här årstiden jag trivs bäst med, jag är en soldyrkare av det stora måttet, att få ligga med en bok på gräset och läsa, det är livet.

Grannen var över med sina barn och tog en slät kopp kaffe och pratade lite, han håller på att byta tak i ett rum i sitt hus och orkade bara inte hålla på längre, så då kom de över en stund.


Annars så händer inte så mycket. Lovisa är kattvakt åt två olika hushåll, hon springer mellan husen och klappar, matar, vattnar blommor och pysslar. Johan bygger vidare på Patrics rum, det går framåt, ibland lite bakåt som igår när en bräda levde sitt egna liv och hoppade på fönstret så det gick sönder.

Patric och Max är hemma hos Johan syster S nästan varje dag, vad dom gör där, jo spelar dator förståss, men det vill dom inte erkänna.


Näpp dax och gå iväg till grannhuset och grilla.

Ovido - Quiz & Flashcards