Alla inlägg den 1 juli 2008

Av Sofi - 1 juli 2008 22:54

Här kommer några fina bilder som Annakarin & Mathias tog när de var här.

Våran egna Heba gillar helt klart godiset som Annakarin lockar med.

Rosa med öron som börja ställa sig.

Lilla Ebba, den först födda som vuxit tillsig och blivit så fin så.

Och sista bilden för idag, Annakarins lilla favorit i kullen, Findus som är slående lik deras Qenzo, inte så konstigt om man tittar närmare på deras släktskap.


Hemsidan kommer att uppdateras imorgon med nya bilder, samt egna sidor för varje valp.


Tack ännu engång kära vänner för en trevlig eftermiddag.

Av Sofi - 1 juli 2008 20:18

Idag på eftermiddagen fick vi trevligt besök av Himmlas uppfödare, hela familjen kom och hälsade på Himmla, valparna och Anouk, och givetvis oss människor i huset.


Annakarin tittade noga på valparna, klämde och kände och massvis med kort togs. Betyget valparna fick var en exemplarisk kull, bra på alla vis och alla valparna är så vackra och fina, perfekta. Bara positiva ord, känns jätte bra att ha lyckats få en så fin första kull i kenneln. Nu hoppas vi att så många valpar som möjligt hamnar i hem som vill visa upp dom, ivarje fall prova på att ställa ut.


Vi fikade och hade ett trevligt och givande samtal, där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så jätte glad över att ha en uppfödare som finns där för oss hela tiden och som vi kan fråga om både det ena och det andra.


En trevlig och mysig eftermiddag hade vi, och om drygt 2 veckor är det dax igen, ska bli kul.


Till sist vill jag säga Grattis till Michelle och hennes Italienska Vinthunds tik som idag fått 5 små valpar, alla hanar (3 grå, 2 isabell), allt gick bra och mamma Lady mår bra och tar hand om sina små. Vill du veta mera och läsa så är länken denna http://nattsmygarns.bloggagratis.se/



Ovido - Quiz & Flashcards