Alla inlägg den 18 juli 2008

Av Sofi - 18 juli 2008 21:21

utan hänger lite okontrollerat så ser man ut så här när man heter Hulken och snart är 8 veckor.

Han är söt som socker och ser ständigt yrvaken ut pga att öronen hänger lite hit och lite dit.

Av Sofi - 18 juli 2008 20:23

Japp, kl 9 i morse så packade vi in alla valparna i bilen och åkte till veterinären för att vaccinera, id-märka och besikta valparna. Allt gick som på räls och alla valparna är nu fullt godkända, inte en anmärkning på dem utan bara beröm för en väldigt fin kull. Valparna skötte sig utmärkt och var tysta och lugna i bilen och även hos veterinären så var de lugna trots vaccination och stora sprutan för chippen i nacken.


Sedan for vi iväg till djurspecialisten för inköp av ännu mera mat till valparna (de äter massor kan jag meddela), mera små tuggben och varsitt halsband till de små som blir kvar här hemma. Sedan åkte vi hem.


På eftermiddagen kom Annakarin m. familj för att se alla valparna en sista gång innan de börjar flytta, samt att det blev en hel hög nya bilder tagna, så imorgon blir det uppdatering med nya bilder på hundarnas hemsida. Idag passade vi på att bjuda på lite mat, kan ju inte fika hela tiden, ibland behövs det lite mat i magen innan kaffet. Passade även på att hälsa på deras hundar som var med, Qenzo är så glad och rolig när man träffar honom, gillar honom skarp. 


Nu på kvällen ville Liam ta en tur med sin sparkcykel så jag tog Himmla så på en liten kvällspromenad, mycket uppskattat att få gå ut själv med matte på promenad och få slippa valparna och Anouk en stund. Liam han gillade upplägget han också, att få ha mamma för sig själv en stund var precis vad han ville.


Nu är det snart dax att få grabbarna i säng så det blir lite kväller här i huset, jag är trött och vill gå och lägga mig för att titta på Morden i Midsommer på DVD.

Ovido - Quiz & Flashcards