Alla inlägg den 29 juli 2008

Av Sofi - 29 juli 2008 17:55

Och jag klagar inte, inte igentligen för jag gillar när det är varmt, men det kunde kanske vara lite måtta på hur snabbt vädret vänder och hur mycket värmen varierar.


Har idag iallafall uppdaterat marsvinens hemsida, inte med bilder än, men det kommer, när orken att fotografera marsvin kommer, det är inte det lättaste djur att ta kort på direkt.


Vi har varit över till grannen och vi fick kaffe och barnen glass, alla nöjda och glada. Blev sittande en bra stund eftersom det ändå var så varmt så det inte gick att göra något, istället så anstängde vi oss allt vi kunde med att prata, sådär lagom jobbigt i värmen.


Nu har jag varit ute en sväng med hundarna i värmen, de måste ju trots värmen ut och röra på sig, vi drog inte iväg på någon lång promenad direkt. Nu ligger både Himmla och Anouk och sover så nöjda så på soffan.


Väntar just nu på att potatisen ska koka upp sedan ska vi äta sill, potatis och gräddfilssås med ägg och gräslök i. Gotti gotti.

Av Sofi - 29 juli 2008 11:16

Efter några timmar på Strömsholm igår (varav 1 timme var väntetid efter röntgen) så talade veterinären om att allt såg bra ut med Rosas ben, hon ska fortsätta med burvila och ta det lugnt ännu några dagar så hon inte överbelastar benet direkt.


Hela dagen försvann mao utan problem igår, kom hem när klockan var halv sju på kvällen och då fick pizzabagaren stå för middagen då ingen av oss orkade laga mat.


Idag så är det läsning som står på programmet, måste verkligen komma igång med min litteraturkurs och skrivandet på den. Tänkte även gå över till grannen som fyllt år och gratulera honom en snabbis, inget vi brukar göra emellan oss grannar men han kanske bjuder på en kopp kaffe så vi får lite eftermiddagsfika.

Ovido - Quiz & Flashcards