Alla inlägg den 5 juli 2008

Av Sofi - 5 juli 2008 19:32

Idag har jag varit riktigt trött, det blev ju ganska sent igår då vi var in till Katrineholm och tittade på Lovisa som spelade teater, vi kom hem stax efter 12 på natten. Men det var det värt för tjejerna var jätte duktiga och det var riktigt spännande och roligt att titta på dem. Och våran Lovisa som ha varit en blyg och fortfarande är en ganska tyst tjej agerade ut och hördes klart och tydligt och vi såg inte skymten av någon nervositet eller osäkerhet, jag är en mycket stolt och glad mamma idag. Ikväll ska Johan in och titta tillsammans med Max, mamma ska också in och titta, vi får se om det är någon mera släkting som åker in idag, igår var iv 11 stycken som var där för att titta på Lovisa.


Annars så har jag varit in en sväng till Katrineholm och handlat hundmat idag, samt lite nya leksaker till valparna. Hittade 2 presenter till Patrick och sen var det bara att ila hem då vi väntade besök kl 13.


Kvällen ska jag tillbringa framför TV och slö titta på Göta Kanal. Ska försöka komma isäng skapligt eftersom vi ska till Stockholm, Älvsjö mässan och titta på alla faraohundar som ställs på Världsutställningen som äger rum i helgen. Bedömningen börjar kl 9 så det gäller att vara pigg och vaken imorgon. Kul ska det bli.

Ovido - Quiz & Flashcards