Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av Sofi - 12 augusti 2007 18:32

har vi lyckats pressa in mellan regnskurarna idag, eller nja, skyfall kanske man ska benämna det som istället. Johan har grillat kyckling filé och hamburgare, mumsigt värre kan jag tala om.


Innan maten så kapades det ved, högen av timmerstockar minskar sakta men säkert, men det medför att det nu istället ligger kapade timmer bitar och väntar på att JAG ska klyva dom, hmm, kan undra om jag kanske har lovat maken lite mycket där, det innebär ju liksom en arbetsinsats ifrån mig.


På förmiddagen var jag en sväng och tittade till marsvinen, inga nya bäbisar, men de som finns är pigga och mår jätte bra. Väntar just nu en mycket spännande kull där pappan är engelsk import, där kommer jag spara en eller två avkommor. Detta medför att jag faktiskt kommer att kunna sälja några fina d.e white, bla. bäbisar och några vuxna.


Har idag även beställt lite saker ifrån HÄROMI tillsammans med andra marsvinstokar, fast jag beställde saker till hundarna. Tackar för erbjudandet att få vara med att sambeställa dessa saker.


*Efter en dag med mycket lek och stoj med kompisar så är det nu dags för barnen att krypa ner i sängen och mysa med en lika trött mamma.


Imorgon blir det en tur in till K-holm på förmiddagen, suck, men jag måste.

Ovido - Quiz & Flashcards