Alla inlägg den 19 september 2007

Av Sofi - 19 september 2007 19:24

Så äntligen idag kom jag iväg och handlade. Liam följde med och har pratat HELA tiden, snacka om att det går runt i huvudet på en efter en stund.


Första stoppet blev hos Djurspecialisten, där inhandlades det hundmat, kattsand, kattgodis, kattleksak och sedan för att vi handlade så fick vi lite mera kattgodis och hundgodis, medföljande gåva till kattsanden + 50:- rabatt på hundmaten. Kan slutligen konstatera att jag kom ut och hade med mej mera än jag räknat med, men inte betalat mera än jag tänkt *NÖJD*


Nästa stopp blev på COOP, där inhandlades det mat till oss människor, en spännande upplevelse när man har en 3-åring med sig. Många förslag på vad vi skulle ha hade han, kunde ha blivit jätte dyrt om han hade fått allt han ville, nu fick han ingenting och det gick bra det också.


På vägen hem föll det sig så att Johan skulle ha skiftbyte på vägen och vi råkade åka förbi, fast vi åkte inte förbi utan stannade och pratade och Liam satt och fixade i förarhytten på timmerbilen medans Johan kollade olja och bytte lite glödlampor. Att sittta i timmerbilen är en höjdare, det tycker alla barnen.


När vi väl åkte hemåt så tog vi ett stop till vid husvagnsförsäljaren och köpte medel till husvagnstoan, luktar äckel och snusk ur den annars.


Nu är allt undanplockat, nerstoppat i frysen och var sak på sin plats. Vi i familjen är mätta och nöjda. Liam och Max har kommit i säng. Patric leker med Jönsson och Lovisa duschar. Även hundarna är mätta i magen och har till och med fått klorna klippta.


Jag är nöjd med dagen och ska nu koppla av med en mugg te och titta på Greys Anatomy, en favorit serie.

Ovido - Quiz & Flashcards