Alla inlägg den 27 juni 2008

Av Sofi - 27 juni 2008 20:30

Måste bara visa hur barnen har det här på morgonen varje dag nu på sommarlovet.

Visst ser det både trevligt och mysigt ut. Valparna blir som tokiga när barnen kommer in till dom, då får det leka och gosa så mycket de vill och barnen tröttnar inte heller utan är kvar tills valparna blir trötta och går och lägger sig.

Av Sofi - 27 juni 2008 20:18

Happ, så har vi varit iväg och handlat, igen känns det som, blir det aldrig klart och är man aldrig nöjd.


Idag for vi iväg till IKEA, jag, Johan och Lovisa, grabbarna var hos farmor & farfar. På IKEA inhandlades det en Flärke (bokhylla), taklampa till Lovisa, tallrikar (vanliga & djupa), frukost skålar, glas, kaffemuggar och lite mera bra i ha saker. Åkte sedan vidare till Granngården där vi inhandlade en fodertunna till hundmaten så nu har vi en grön och en blå, bra då vi kommer att ha 2 olika sorters foder (valp & vuxen) till hundarna. Till sist åkte vi till Biltema, där hittade vi mera bra i ha saker, t.ex torkarblad, cykellyse och vit färg till våran enté.


När vi kom hem så hade grabbarna fått mat av farmor & farfar så Johan och jag kunde gå iväg ner till Pizzerian och äta i lugn och ro. Hade ett trevligt samtal med bordsgrannarna under hela middagen, jätte trevligt.


Är nu hemma äntligen i lugn och ro, har hunnit skurat köket efter valparnas kiss och bajs orgie. Känns som om det är flera liter dom kissar under ett dygn, man kan undra hur mycket det igentligen är.


Ha en trevlig kväll alla bloggläsare, det ska jag ha.

Ovido - Quiz & Flashcards