Alla inlägg den 2 juni 2008

Av Sofi - 2 juni 2008 18:39

Det har vi. De kom och tömmde soptunnan iaf idag, stackars kille som fick den uppgiften, han fick tömma över våra äckliga sopor i soppsäckar, 2 stycken gick det tydligen åt. Sen var det bara att sanera tunnan, det var jätte äcklig, en massa små otäcka vita larver på hela botten samt på tunnans innerväggar, urk, urk.... Med div. medel så är nu soprunnan skinande ren och doftar........om inte gott så en massa medel.


Har nu nattat marsvinen, Anouk är med där inne och håller koll på de nedersta burarna, hon gillar helt klart att titta och lukta på marsvinen, och säger inte nej till att äta deras mat, gäller både kraftfoder och grönsakerna. Eftern marsvinen så har Anouk fått springa runt på tomten och leka, så nu är hon trött och vilar på soffan inför kvällspromenaden när det blir lite svalare.


Nu ska jag nog vara med i en match på Lovisas singstar, ska bara stänga ytterdörren så vi kan sjunga loss ordentligt.

Av Sofi - 2 juni 2008 15:29

Låter väl kul eller? Nääää inte precis, här så har vi sophämtning varannan vecka och i torsdags så var det dax, och grannens soptunna tömdes men våran som stod bredvid inte, frågan är VARFÖR????


Har nu ringt sedan i fredags och tjatat om att de måste komma omedelbart och tömma otyget, men har det kommit någon sopbil tror ni? nähädå inte. Har nu ringt igen och verkligen påtalat hur illa det börjar lukta uppe vid vägen där tunnan står och jag tycker uppriktigt synd om förbipasserande som måste utstå både lukt och äckliga flugor som nu börjar samlas, det kan inte heller vara nyttigt i denna värme med att ha sopor stående i evighet. Blev lovad igen att de ska fixa det, men denna gång lät det som om det kommer att ske idag, det tvivlar jag på men vi får se.


Äckligt är det iallafall.

Ovido - Quiz & Flashcards