Alla inlägg den 15 juni 2008

Av Sofi - 15 juni 2008 07:27

och jag har inte skrivit något, tiden har bara runnit iväg och solen lyser, svårt att sätta sig vid datorn då och när jag väl sitter här så är det plugg som gäller.


Det har varit skolavslutning och det var vackert som vanligt, i år var det flera barn som sjöng och spelade, nästan alla uppträdde solo, och oj vad de var duktiga, alla. Julita skola är full med talanger.


Igår inhandlades det blommor för blomlådor och urnor ute, blir genast mycket finare på tomten när det blir blommor på trappen och vid valda ställen på tomten.


Hundvalparna flyttade ut i köket igår och har nu möjlighet att få gå ut en sväng på golvet och leka lite, om dom vill. Premiär klippte deras klor också, gick utan problem, alla 7 var så duktiga och snälla. De blir idag redan 3 veckor och de har vuxit massor och utvecklats en heldel sen förra veckan.


Idag ska vi iväg på hundkurs avslutning och när vi kommer hem så kommer Michelle och hälsar på en liten sväng, hon ska hämta hem sina 2 marsvin, lite böcker, fett till Lady och sen är det säkert något mer.


Annars så är det tvätt som står på schemat idag, samt skolarbete som ska vara inlämnat idag.

Ovido - Quiz & Flashcards