Alla inlägg den 16 januari 2008

Av Sofi - 16 januari 2008 17:18

Innan Liam kom med sina dagiskompisar så passade jag på att städa några burar hos marsvinen, fyra stycken blev det.


Liam och några till barn dök upp vid 10.30 med två dagisfröknar, de tittade nyfiket och klappade på Fluffy, alla gillade hans lena och fina päls. Liam tröttnade snart nog och gick in till marsvinen och ville visa sitt marsvin för kompisarna istället, vilket han fick göra efter en stund. Strax efter 11 så var det dax för barnen att gå tillbaka till dagis, men inte Liam han blev kvar hemma. Nu är han ledig till på måndag.


Eftermiddagen har jag ägnat åt datorn, jag håller på att rensa upp iden, mycket skräp och spel som tar onödig plats tas nu bort. Bilder och annat som ska sparas läggs över på skiva, men jösses vilken tid det tar.


Nu har alla i familjen i allafall ätit och Johan har åkt iväg för att jobba. Vi andra i familjen ska nog ta det lugnt och titta på TV och jag ska förmodligen ta och diska undan disken som blev efter maten.

Av Sofi - 16 januari 2008 09:00

ska här avnjutas i lugn och ro nu när Liam har åkt till dagis.


Om drygt en timme är han hemma igen med några av sina dagiskompisar, dom ska göra ett besök här hemma och hälsa på Lovisas kanin, de har haft kanin tema på dagis och vill nu träffa våran Fluffy. Misstänker att det även blir ett besök i marsvishuset.

Ovido - Quiz & Flashcards