Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Sofi - 7 januari 2009 18:10

eller nåt. Jodå, trotsålder är det helt klart, värre än det någonsin varit, Liam är arg, HELA tiden, och får han inte som han vill så brakar hela hans värld ihop just nu, med detta innebär att han kastar närmaste föremål så hårt han kan i golvet, väggen eller vad som nu är i vägen. Eller så slår han det syskon som råkar finnas närmast till hands, om det är livat här, jodå, det kan ni ge er på att det är, för slår Liam så kan jag garantera att syskonet slår tillbaka och sen är cirkusen igång. Jag trodde att det skulle bli bättre idag då Patric och Max hade varit och skolan och Liam längtat efter dem hela dagen, men inte då, det första han gjorde när Max kom hem var att bli arg och slå på sin stackars storebror som kom hem från skolan och var trött. Ibland är det riktigt festligt att vara mamma :) Det är bara att dra ett djupt andetag, le stort och försöka vara lugn, sansad och pedagogisk, samt tänka positiva tankar så som: han blir äldre och lugnar sig......frågan är bara NÄR DÅ!!!!!!


Annars är allt lugnt. Himmla löper och närmar sig höglöp, så Neo och hon är inte lös tillsammans här inne längre utan är i olika rum, Neo är sådär lagom intresserad, Himmla luktar gott tycker han men sen fattar han inte mera och det är skönt det, men man ska inte chansa och tro att man har 100% koll, det är så onödigt.


I helgen bär det av på utställning, en inofficiell i Nyköping, ska bli kul. Vi har även anmält till Örebromässan som är i början av februari, då får vi sällskap av valpen Setesh (en annan av Himmlas valpar) och hans familj, det ska bli riktigt roligt, det ser vi fram emot.

Fler utställningar är inplanerade, bla. vinthundsutställningen i Enköping, en inoff i Katrineholm, sen blir det vår och då är det dax för alla roliga utomhusutställningar, en jag ser fram emot är i vackra Österbybruk, Uppsala. Det ska bli så kul.

Ovido - Quiz & Flashcards