Alla inlägg den 26 april 2008

Av Sofi - 26 april 2008 19:52

Här kommer lite bilder från våran eftermiddag ute i solen. 

Himmla känner förmodligen lukten av våran igelkott som går runt här.

Kliar dödsskönt på ruggen.

Liam bygger torn med sitt lördagsgodis och Himmla har full koll om han tappar något.

Anouk har kommit ut och gör oss sällskap.

Anouk har hittat en pinne som hon springer runt med.

Av Sofi - 26 april 2008 19:34

Vilken dag det varit, helt underbart.


Dagen började med att Max och jag tog med Anouk till Eskilstuna där Djurspecialisten hade en liten utställning för alla hundar oavsett ras. Passade på att visa upp Anouk och samtidigt köpa mera mat till hundar och katten, fick då med en springer till cykeln och en transport bur till katten, perfekt.

Träffade Michelle där, vi hade bestämt att mötas så att Max skulle få chansen att visa Philip i ringen. Dom fungerar så bra tillsammans dessa två och det är underbart att se, och dom är givetvis jätte söta tillsammans i ringen, så tyckte även domaren. Bilder kommer när jag hittar laddkabeln som ska vara mellan mobil och dator.

Fick en heldel gratis och reklamsaker med efter visandet av hunden, det är alltid uppskattat. Träffade en gammal arbetskamrat som även han visade upp sin familjs lilla hund, jätte kul att träffas var det iallafall.


Väl hemma så kom jag faktiskt ihåg att gå iväg med Max till kalaset och jag kom även ihåg att hämta hem honom också, duktiga mej. Annars blev det inte mycket gjort. Johan höll som bäst på med köket när jag kom hem så att baka var bara att glömma och städa åt marsvinen var även det bara att glömma då jag hade huvudvärk på gång, istället så dammade jag av en bokhylla som senare bars upp på pojkarnas rum. Resten av tiden satt jag på tomten med Himmla i koppel så hon fick vara ute i solen en stund, passade då på att ta en massa kort på henne och Liam, Anouk fick göra oss sällskap lite senare, men hon fick vara lös och springa.


Det råder nu ingen tvekan om att Himmla är dräktig, så nu är det bara att hålla tummarna för tiden fram till födseln går bra och invänta vecka 21 då valparna väntas se dagens ljus. Spännande.

Ovido - Quiz & Flashcards