Alla inlägg den 3 april 2008

Av Sofi - 3 april 2008 17:40

Med en helt ny lärare som verkligen hade glimten i ögat och skämtade titt som tätt. Dagen var lite annorlunda mot vad vi är vana vid, läraren ifråga tyckte att det är opersonligt och trist att alla sitter vid borden uppradade, så alla borden flyttades och vi fick sitta på stolarna i en ring, ett mycket bekvämt sätt att sitta på när man ska bekanta sig och bara diskutera saker och ting, vi var så flitiga att vi kunde åka hem 1½ timme tidigare än beräknat.


Var in en sväng på akademibokhandeln och köpte lite litteratur till nya kursen samt en bok att läsa för pojkarna när dom ska sova på kvällarna.


När jag kom hem så fick jag se vad Johan hade fixat med under dagen. Han har rivit ut köksskåpen så nu har vi bara diskbänk, kyl och spis, jätte smidigt...... eller kanske inte, men snart är det nya fina skåp på plats, blir så tjusigt så när det blir klart.


Anouk har idag varit lugnare, men ack så nyfiken. Fönsterna i huset sitter så långt ner så hon kan stå och titta ut på vad som händer, även Himmla står där och glor. Farmor o farfar bor i huset bredvid och man kan se på både Himmlas och Anouks svansar när dom är ute, för då viftas det hejdlöst på svansen på båda två.


Nähäpp, dax att göra lite nytta igen.

Ovido - Quiz & Flashcards