Direktlänk till inlägg 11 november 2007

Lördagen

Av Sofi - 11 november 2007 16:25

Oj vilken lång dag det blev igår. Upp tidigt för att åka till Reftele (34 mil enkel resa) för att döma petclass och även ställa ut mina egna marsvin.


Halv 7 for vi iväg och kom fram efter 10. Lååååång resa som sagt. Väglaget var helt ok, lånad bil med vinterdäck, kanon, tack snälla S & P för lånet.


Jag började döma alla härliga och fina pet djur nästan direkt, och jag säger bara en sak, vilka fina djur alla hade med sig, det var en fröjd att döma. På eftermiddagen så höll jag både junior och senior final och det var inte lätt, alla som tagit sig till final var otroligt fina, välskötta och otroligt charmiga.


Själv hade jag med mig 5 djur:

Nattsmygarns Enkouou, self p.e white

Hemgårdens Faust, crested d.e white

Hemgårdens Maduza, self d.e white

Hemgårdens Yxisia, self d.e white

Hemgårdens Tyr, crested p.e white

Alla tog cert och Enkouou, Faust och Maduza blev även dagen till ära champions.


Jag hade en mycket trevlig dag och lokalavdelningen (östra) som höll i utställningen gjorde ett kanon jobb. God mat, trevliga människor, trevlig lokal och super resultat, vad mer kan man begära???


Hem kom vi också, något sent (00.00). Packade in allt och kröp raskt ner i sängen.


Idag är jag lite seg och slö och gör inte många knop. Har dock uppdaterat hemsidan med resultaten och nu ska jag nog ut till marsvinen och fixa lite.

 
 
Annie

Annie

11 november 2007 18:00

Alltid lika trevligt att träffa dej på utställningarna :-) Stort grattis till dina cert och champinjoner. Jag fick också med mej tre svampar hem, och det fladdrar så roligt i magen idag när jag tänker på dem :-)
Kram

http://peek-a-boos.bloggagratis.se

 
Annakarin Wahlgren

Annakarin Wahlgren

11 november 2007 21:12

Grattis kramar från oss!!! :)

http://www.ezhar.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofi - 4 februari 2009 18:02

kommer att ske på bloggen. Nya kommer att finnas på denna adress: http://kelamiza.blogspot.com/   Avslutar här med en utmaning som jag hittade på Himmlas uppfödares blogg. Jag brukar inte delta i utmaningar men den här är faktiskt helt i min smak och...

Av Sofi - 1 februari 2009 16:16

är jag i dag än vad jag varit tidigare i helgen, har legat nedbäddad i soffan under täcket både fredag och lördag, yr och ont i huvudet som bara den. Idag är det som sagt bättre och jag har kunnat sitta vid datorn och titta runt lite, anmält till en ...

Av Sofi - 30 januari 2009 18:45

Vaknade och hade ont i huvudet och på den vägen är det. Dagen har tillbringats i soffan under täcket, japp, jag fryser fast vi har eldat och har hela 22 grader inne, alvedon har tagits med jämna mellanrum för att hålla huvudvärken på rätt sida om smä...

Av Sofi - 26 januari 2009 12:09

Heba och Lena tar en liten paus i lekandet.

Av Sofi - 26 januari 2009 10:19

Jodå, redan på förmiddagen tog jag med mig Heba för en tripp till Västerås för att hälsa på Michelle, hundarna och katterna. Heba blev mycket glad över att få träffa sina kompisar Lady och Lena, båda av rasen Italiensk vinthund. Det blev en hel del l...

Ovido - Quiz & Flashcards